Tuesday, 1 September 2015

Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com


dan salam sejahtera.
Okay, hari ni 1 September 2015.
Jom join bloglist kat Blog Lyssasecret.Com
Macam mana nak join?
Jom baca entri ni sampai habis.

PERTAMA

Hampa kena buat satu entri kat blog hampa pasal segmen ni. Letak tajuk "Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com.

KEDUA

Lyssa ada buat satu banner untuk segmen nii. So hampa kena paste kan banner tu dalam entri hampa macam yang Mira buat bawah ni. Jangan lupa untuk backlink kan entri tu ke entri Blog Lyssasecret.Com

*boleh klik banner untuk join

KETIGA

Hampa kena letak 3 link post Lyssa kat blog hampa. Lyssa kata tak kisah entry mana-mana pun. Entri tips ka tutorial ka pasal Lyssa pi mana-mana ka etc. So, Mira decide untuk 3 entri yang menarik perhatian Mira nii.

  1. http://www.lyssasecret.com/2015/08/rahsia-kelahiran-anda-mengikut-bulan.html?m=0
  2. http://www.lyssasecret.com/2015/08/jalan-jalan-di-batu-ferringhi-walk.html?m=0
  3. http://www.lyssasecret.com/2015/08/parking-sensor-paling-comel-abad-ini.html?m=0
KEEMPAT

Dah settle semua? Kalau dah publish dan copy link post entri hampa paste jump ke comment form segmen ni. Dah? Okay, paste link tu laju-laju kat situ. Done! 

*Sapa nak join tu mohon cepat. Sebab masa dah suntuk. Kurang dari 2 jam lagi ja yang tinggal. Okay? Nice.




Luv ya . . 
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^