Monday, 22 June 2015

Last Semester. Gonna Miss You Babe.

dan salam sejahtera..
Selamat berpuasa kali.. 
Pfffttttt...
Muahhhhhh... Rindu bangat sama ini belog.
Aduhhh. Hahahaha
Sebenarnya banyak cerita yang Mira nak story...
Okay, kita mulakan dengan yang ini ya.
Kepada yang still tak tahu, sekarang ni Mira tengah cuti kutip buah anggur.
Bukan nak tipu tapi dah betui.
Sedap baq hang makan buah anggur..
Hmmmmmm....
Mira dah officially tamat pengajian dari PTSS.
Duhh. Tak leh mention kang ada yang sedih2 plak baca blog ni.
Sedih kan pisah dengan kawan.
Oleh sebab itu, 
kami 4.0 Guys telah mengisi sweet memories during our last meeting and last gathering.
Jap...
Jangan tanya kenapa 'Mirrored' wefie. Sebab Mira lupa setup.

Masa jalan balik dari DHM ke Kamsis. Just after final paper...
Gambaq ni suma masa baru lepas jawab paper Law and Procedures of Meeting.
The final killer paper for Secretarial Science student macam Mira ni.
Tapi alhamdulillah, everything's gone smooth as I thought.
Boleh la kut. Heeee.
Apa-apa pun kita tunggu result ye awak.
Sedih betui bila pikiaq lepas ni dah susah nak jumpa each other, nak gelak sama-sama.
Betul kata orang, Perpisahan itu amatlah menyakitkan.
Duhhh!
Hopefully, our moments stay in our heart until the end of our life.
Proud to be DSS B Batch June'12
seriously.. Gonna miss all of you.
Mira sayang family ni. aum aumm.
Heeee..... 
Tata ^^
Luv ya . . 
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: