Saturday, 27 June 2015

#Cabaran20Hari Puasa Raya 2015


Salam sejahtera.
Salam Ramadhan.
Salam. Salam. Salam.

Tadi ada terbaca kat blog Kak Lya ni pasal #Cabaran20Hari anjuran 
#KelabBloggerBenAshaari
#ExchangeFeedGroup
So, tetiba rasa macam nak sahut pulak cabaran tersebut.
Hehehe.
Sekurang-kurangnya ada jugak benda Mira nak update based on tajuk-tajuk yang depa dah bagi tu.
Btw, list tajuk dia macam ni:

Hari PERTAMA sampai KEENAM



Hari KETUJUH sampai KETIGA BELAS



Hari KEEMPAT BELAS sampai KEDUA PULUH.



Nice kan tajuk-tajuk ni. Macam best pulak nak update.
Btw, depa ni cari 10 penyertaan awal untuk bagi saguhati. Okay, kena usaha sungguh-sungguh ni.

Penyertaan terbuka untuk semua blogger-blogger seMalaysia. 

Jadi, what are you waiting for? Fightin'!!



Luv ya . . 
Mira


Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: