Wednesday, 19 November 2014

#Title Please


dan salam sejahtera kepada semua pembaca LLM...

Semalam tengah bosan sengsorang Mira blogwaking laa kat blog orang.
Cari inspirasi dan idea untuk mantapkan hobi sampingan Mira..

Dalam pada tuu, Mira sempat jugak godek balik entri2 Mira yang lepas.
Ya ampunn!!
Malu pulak bila baca balik entri zaman memula nak blogging dulu.
Everything nak share dalam nii.
Pasal crush, putus cinta, patah hati, sad moment, happy moment, unacceptable moment...
Alaa~ Semua laaa.
Dan secara tak langsung Mira dapati...
[Setelah berhasil menggodek2 kat belog lain sama]

Mira dapati bahawa kita sebenarnya boleh jugak mengukur tahap kematangan seseorang itu melalui gaya penulisan dia.
Come to talk on it..
Yeah, kalau memang pembaca setia Mira, mesti perasan yang gaya entri post Mira sedikit lain dari setahun ke setahun..

Contoh:

Masa tahun 2011, masa nii Mira baru start blogging.
Memang masih buta lagi pasal dunia blog,.
Tak sempat nak selam dah tenggelam hanyut..
Terkapai-kapai meraih trafik..
Mira ambil SPM sama tahun nii..
Masa tuu, gaya post Mira tak dak nak eja panjang2 macam nii...
Semua guna bahasa SMS time tuu..
[Contoh ayat: Sye ska hidop yg bhgia!!]

Masa 2014, [sekarang]
Sekarang Mira dah ada ilmu sikit pasal dunia blogging nii..
Kekadang tuu sampai obses..
Pantang ada assignment yang boleh cerita pasal blog, mesti nak taruk jugak cerita pasal blog as a selingan..
Bukan nak cari trafik ke nak kejar followers tapi faham tak when you are being obsessive about something you never stop talking about it,
Eleh.. Macam kalau kita minat sesuatu contoh macam minat kat kucing, yeah! Every second semua pasal kucing jaa.
Then, macam tuu laa Mira sekarang nii.
Memang laa Mira akui yang Mira amat jarang nak update kat blog sekarang pasal semua Lurve, Life and Moments Mira..
But then, don't worry...
Every moment tersimpan kemas dalam otak nii...
Kecuali kalau ter'amnesia' laa...
Hehehe.

I just think that I'm gonna end this entry...
Nak sambung drafting new project yang akan launch next year.
Tapi, tak tau lagi nak launch bila..
Mira ada banyak masa free next year..
Since Mira pun dah nak grad tak lama lagi! [April 2015]
Tashaaamanshaaabarrrrrrrnyaa~

Nite..
Tata^^

Luv ya . . 
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: