Thursday, 18 September 2014

This Is Me


Helo!! Lama dop ketemu ye dok?
Hoorayy! Final dah dekat.
So, Mira saja nak update short entry malam nii.
Ngada-ngada jaa.

Rindu laa anda semua.
Alahhaiii~
Sibuk kan life as a student.
Mira dah nak final tau.
First paper 24 haribulan kalau tak salah.
Ayyooo! Manyak takuitt maa.
Ada sapa-sapa nak ganti tolong jawab exam?

Okay, semester nii ada 3 papers untuk final.
All killer paper!
Records Management. Tak baca memang tak boleh jawab. Even nak merapu sekalipun kena jugak baca.
Business Law. Kalau tak menghafal kes memang K.O cerita dia. Alahhaiii~
Lastly!
Business Accounting. Yang mana kena buat akaun bagi balance cepat-cepat. Subjek mengira wa cakap luu. Alahaaii~ Ingat keluar form 5 dah takda subjek kira mengira nii haa. Ada jugok~ 

So, korang semua WAJIB! Doakan Mira supaya boleh jawab exam dengan tenang dan lapang dada.
Paling penting nak skor AKJ lagi semester nii! 
Hopefully.
I hope! I hope! I hope!

Okay, ciao!
Nak tidoq dulu noo.
Tata^^

Oh! Before that. Akak lanje satu gambaq naa.
Hihi~
Menjeling menjeling ku ditendang~ #Ehhhhh
Tata^^ guys!
<Lambai tangan>


Luv ya . . 
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

1 comment:

Engku Muzahadin said...

Zaman study adalah zaman yg paling best! Good luck for your final k...