Wednesday, 24 September 2014

Oh! Jadual Exam. (---_____---)


Hari nii kelas Mira pukul 2 petang.
Sepatutnya ada kelas Note Taking pagi nii. Tapi disebabkan lecturer cakap dah habis syllabus terus beliau tak nak buat kelas.
Suka~ Sebab ada laa boleh curi-curi masa nak study untuk final.
Macam yang Mira cakap, semester nii ada 3 papers untuk final.
Dengar macam mudah, simple.
Tapi yang sesungguhnya, 3 papers tuu pun rasa berat gilosss.
Agak-agak camna bebudak yang ada 7-8 papers tuu?
Urgghhh. Tak sanggup.
~uwaaaaa~ nangis sesaat.

Okay, beberapa minggu yang lalu, draf jadual peperiksaan akhir politeknik Malaysia telah di'release'kan.
Mira berasa sedikit aman melihat draf tersebut.
Sebabnya paper Records jatuh pada hari 24 Oktober.
Next ada gap plus minus seminggu jugak laa before paper Business Law and kurang 24 jam untuk paper Business Account.

Fuhh! Legalah hati sebab ada masa untuk fokus.

Namun begitu!
Beberapa hari yang lalu, jadual sebenar telah dikeluarkan.
Guess what?
3 papers tuu berturut-turut!


Sadis betul bila tengok jadual exam nii.
Rasa macam~ Alahaiii~ 
ummmm.


Rasanya emoticon nii boleh kut menggambarkan 'shock face' Mira bila tengok jadual tersebut.
Omo~
Hahaha.
Okay, nak bersiap ke kelas Akaun nii.
Petang nii encik nak buat test.
Redha je laa.
Mira dah tak tahu nak study hape.

So, see yaa!
Doakan Mira ya awak2 semua~
Tata ^^

Luv ya . . 
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: