Tuesday, 31 December 2013

Last Post For 31122013


dan salam selamat malam!

Mira nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kat semua viewers dan readers Mira yang selalu support Mira and also my followers Mira yang sudi baca belog Mira ni sepanjang 2013.
Mira hargai kritikan membina dan semangat yang padu kalian berikan.

Untuk tahun 2014 in sha Allah, akan ada perubahan sikit kat belog ni.
Tapi, itu pun kalau Mira tak sibuk. Kalau sibuk tak upayalah.
Harap kalian semua tak jemulah nak datang jenguk this belog.
Always support Mira!

GOODBYE 2013! 

HELLO 2014!

Di kesempatan ni jugak Mira nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2014 kat semua followers, friends, readers, anonymous, dan sesiapa saja yang mengenali Mira. (perasan femes!)
FYI, Mira ada buat satu entry kat A&D.
Lebih kurang short timeline review for this 2013 year.
Tergerak jugak nak mengenang semula apa yang jadi kat Mira sekitar 2013.
Nak baca?

Jemput singgah!
KLIK SINI

Dah jom. Mata nii pun dah nak berlabuh.
Nite.
Jumpa tahun depan.
Tata ^^

Luv ya . .
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: