Friday, 22 November 2013

Result Semester 3 Dah Keluar.

Hey guys.
Maaf laa. Lama tak berupdate kan?
Result exam Mira dah keluar tau.
Alhamdulillah.
Masih tersenarai dalam Anugerah Ketua Jabatan (AKJ).
Walaupun result kali drop teruk tapi Mira tak akan berputus asa.
Praktikal neh Mira akan buat yang terbaek.
Kalau buat elok-elok, result praktikal pun elok-elok.
Okay guys. Mira tak boleh nak berceloteh panjang sebab Mira sakit tangan.
Nak tahu cerita kenapa sakit.
Jom singgah ke entry neh. KLIK! KLIK! KLIK!
Okayy. Now Mira nak menempek result Mira.
Jangan gelak pulak.
Neh hasil dari effort Mira.
What did you give you get back.
Mira banyak main. Dan inilah kesudahannya.
(KLIK gambar untuk view yang besaq sikit huh.)
Result semester 1.


Macam lawa kan? Lalala.
Perasan sikit. 

Result semester 2.
Semester dah banyak merapu neh.
Jugak banyak main.


Look! Turun sikit kan?
Ok la tuu.
Tak terkejut sangat.
Meh tengok yang neh.

Result semester 3.
Semester yang banyak mengadap GAMES dari BUKU.
Dan semester yang paling banyak keluar melagha.
Tutup mata. Surprise. Tadaa!


Jyeahhh!
Amacam? Ada kejutan BUDAYA tak kat situ?
Kalau tak ade kejutan BUDAYA kejutan 'BUAYA' pun boleyy.
Kekeke.
Lawa kan result Mira tu.

Okayy. I hope orang yang cakap I tak rock sebab tak share result tuu mohon tarik balik kata-kata anda.
Sebab Mira dah share pun.
Sat lagi ada pulak orang yang mengata kat Mira.
Eleyyhh~ Result ntah hape2. Poyo je lebeyhh~
Fine. Mira tak kesah.
Jeles laa tuu tak boleh update kat entry belog sebab tak ada blog.
Lalalala.
Okayy laa. 
Sampai sini dulu.

Ada jodoh kita jumpa lagi di hari dan waktu yang sama.
"Kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi berdiri di atas bakat sendiri."
Ekekekeke.
Bajet macam pengacara melodi sikit.
Tata. ^^

Luv ya . .
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: