Saturday, 6 July 2013

Hobi Kami!


hai ya all! 
~wah! dengaq macam gedikss kan~ 
haha . . biar la~
oke hari neh Mira nak share satu benda yang Mira suka buat dengan kawan-kawan Mira. 
and Mira yakin korang pun suka buat benda neh.

CAMERA TIME

Best kan? 
Neh la hobi tak rasmi Mira dengan kawan-kawan. 
Tambah2 pulak kalau ada function apa2 kat poli tu. 
wah! memang gaya sakan sebab nak amik gambaq. 
Mira pun memang suka amik gambaq. 
Walaupun Mira tau Mira neh x dak la lawa macam super model kat luar tu. 
Tapi, ciptaan Tuhan semuanya indah2 belaka kan? 
Haa. Org tanya apa faedah ambik gambaq neh?
Selamba saja Mira jawab. 

"Tak dak faedah pun. Saja suka-suka tangkap gambar sendiri." 

For your information. 
Kawan Mira ada studio untuk tangkap gambar. 
So, kalau ada photoshot apa2 Mira susah nak lepaskan peluang untuk JOIN photoshot tersebut. 
Sebab time tu laa nak melawa pun. 
kuikuikui. 
Meh nak tunjuk beberapa gambaq yang latest. hehe. 


Neh gambar Mira dengan classmate Mira. Pijah nama dy. 
Time neh outing kat Penang.
wakakaka. 
*edited picture. 

Neh yang raw punya. 


hahaha. 
Abaikan pose dalam pic neh. 
Kat lecturer office after exam. 
esoknya last paper~
best!



Yang neh pulak sebelum kelas OSHA semester lepas.
background tak cantik sangat. 
Dan guna camera laptop saja. tak cukup bajett!!!


Neh masa kelas Trengkas. '
Comey x kak ton? 
hahaha . 
Seqabai. 
Spek mata tu kawan Mira punya. 
hehehe. Neh namanya bosan.



Neh pulak masa tengok pertandingan nasyid. 
kat sekolah apa tah~ 



Neh fresh lagi. 
Baru capture semalam. 


This is my classmates. 
Yang neh guna S3 punya camera. 
Lawa kan? 

Okeh sampai sini saja Mira hapdett dulu. 
mira ada photoshooting neh.
Nanti ada masa Mira hapdett lagi.
Tata^^
Luv ya . .
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: