Sunday, 2 June 2013

Oh Izzue Islam~ Selamat Pengantin Baru ^^

dan salam sejahtera .
ehemm hemm ehmm~~ 
Selamat pengantin baru ~ 
Selamat berbahgia~~
Selamat ke anak cucu~ 
Selamat sejahtera ~
Ahha kawan2~ 
Mesti ramai tertanya kenapa nak nyanyi lagu pengantin baru pulak hari neh?
En en en en~
Haa . . Bagi yang x tau lagi hari neh seorang pelakon muda berbakat besar telah selamat mendirikan rumah tangga dengan pilihan hatinya . . 
Tak payah sebut pun korang dah tahu sapa dia kan? 
haruslah che' abe kat bawah neh~ 

IZZUE ISLAM~

Pelakon kacak yang sekarang tengah meletopp dengan drama SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA! neh selamat mendirikan rumah tangga dengan pengurusnya iaitu Awin Nurin  dengan hanya sekali lafaz sahaja . 
Alhamdulillah . . Muda-muda dah kawen . .
Majlis berlangsung pada pukul 9.45 pagi tadi di Dewan Shah Alam . .
Manakala majlis persandingan pula sedang berlangsung di tempat yang sama.
Majlis tersebut berkonsepkan 'indoor garden'.
Dan yang paling best persalinan si mempelai untuk acara memotong kek ditaja sepenuhnya oleh pereka fesyen terkenal iaitu HATTA DOLMAT~ 


Invitation Card


Izzue Islam semasa majlis akad nikah~ 


Awin Nurin semasa majlis akad nikah~ 

Segaknya kedua-dua mempelai neh . . 
Hehe . .
And i'm pretty sure that ramai perempuan-perempuan di luar sana menangis sebab Izzue dah kahwin . .
Come on guys . .  I'm also his fans~ 
Haha . .  Apa apa pun kita doakan yang terbaik buat Izzue Islam dan Awin Nurin~
Tahniah buat pasangan merpati dua sejoli ini~ 
Semoga berkekalan ke akhir hayat.
Barakallahu lakuma wabaraka 'alaikuma wajama'a bainakuma filkhair~ 
in sya Allah~ 

CREDIT TO : Roti Kaya (gambar) Oh Bulan (sumber info)

  #p/s : Mira x sabar nak kawen jugak neh . .  Mudah-mudahan ada jodoh antara kami~ in sya Allah~ 

Luv ya . . 
Mira 

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: