Saturday, 4 May 2013

Jom Kita Mengundi n_n

dan salam sejahtera~~~ 
Lately Mira a bit busy dengan novels and some Korean dramas . .
Haha . . 
Ok x pa, x penting pun . . 
Malam ni Mira nak kempen kat semua pembaca blog ni ~~~ #BAJET macam ramai 
supaya keluar mengundi esok~~~ 
WuuhhuuuU~~~ 
Tapi, kepada yang cukup umur mengundi je la ye~~ 
And dah daftar sebagai pengundi . . 
Haa . .  
Tahun neh Mira belum sampai seru nak mengundi . .  
Baru 19th y.old okay~~ 
Hahaha . .  Belum cukup syarat . .  
Never mind . .  
Yang akan keluar mengundi esok! 
Masa DEPAN negara kita terletak di tangan ANDA!! 
Mohon buat pilihan bijak . . 
Take your time to choose which one yang paling layak memerintah negara . . 
Bukan taburkan undi kasihan ya sayang~~ 
Hahahaha . .  
Kalau korang bagi undi kesian baiklah duduk rumah goyang kaki ~~ 
Tak gitu . . 
So, make sure KORANG yang akan mengundi esok buat pilihan tepat, bijak, padu dan jitu . . .
Wah! 
Jangan rosakkan undi ~~ 
One more thing jangan kata politik bukan untuk KITA . .  
sebab KITA rakyat Malaysia~~ 
Rakyat Malaysia ada hak untuk mengundi pemimpin ya sayang~~
Even remaja pun dah kena start ambil tahu serba sedikit pasal hal2 politik ni . .  
Kata anak jati MALAYSIA . . 
Suruh tunaikan tanggungjawab pilih pemimpin x nak pulak . . 
Rugi tau~~ 
Oke~
Lepas mengundi balik rumah . . Tak payah nak duduk tercangak di situ buat semak je . . 
Orang lain berduyun lagi nak mengundi . .  
Huhuhu~~
 
Lastly~~ 
Marilah marilah pergi mengundi ~~
Jangan lupa kewajipan pada negara~~ 
Jom kita mengundi! 
Jom kita mengundi! 
Yeahhh! 
INI KALILAH~~ HAHA
Oke that's all
Tata
~~  T_T  ~~
Luv ya . . 
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: