Friday, 24 May 2013

Bila Mak Start Ber'Mesej'


dan salam sejahtera~~ 
hey yaa! 
adoii~~ Penat gelak hari neh~~ 
Hahaha . .  
Banyak pulok peminat duk call hari neh . . 
hehe . .  

Tadi mum nak hantar mesej dekat abah . .
Saja suka-suka . .  
Walhal sebelum neh mum x penah pun taip mesej . .
Even kalau org hantar mesej pun mesti dia call ~ 
Banyakkan kedit mum ~ 
Haa, hari tah kenapa tetiba saja dia terasa nak mesej . .
Maka dengan penuh usaha yang jitu, mum pun mula menaip mesej tersebut untuk dihantar kepada abah . . 
Sambil2 tu Mira duk bertweeter dan berwechat~~ 
Haaa . . .
Sampai ke sudah mum x habis menaip lagi~ 
 
Mira : Ma, x hbis lagi ka menaip tu? 
Mum : Hg tunggu la sat~ Ma hg neh bukannya qeti nak cari huruf kat keypad neh~
Mira : *laughing. Alaa~ lek luk ma~ Hehe . .
Mum : Kak! huruf 'K' kat mna? Hilang plak dah~ 

Serta merta terhambur gelak tawa Mira dan adik Mira , Mina . .  
Maaa~~~ Aduyaii~~ Lawak la~ 
Mira dengan suka hati jawab . .

'Ma tekan nombor 5 tu dua kali, ada la' 

Sambil ketawa mum pun tekan la mengikut ajaran Mira tu  .. 
Hahaha . .
Setelah bertungkus lumus hampir setengah jam untuk menaip SATU mesej tu akhirnya mesej itu selamat sampai ke henfon abah . .  

Luv ya . . 
Mira  

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: