Tuesday, 9 April 2013

Segmen : Team Follow Back By Mira


hai2 . . lama x join segmen kan? 
Oke, hari neh Mira nak join satu segmen yang dibuat oleh blogger 'MIRA' jugak nama dy . .
Our name is exactly same kan ? 
So, korang apa tunggu lagi. Cepat join . . 
Klik BANNER bawah neh . .


Sebab apa Mira nak join segmen neh? 
Sebab~~~ Mira nak cari ramai kawan merangkap follower blog Mira neh . . .
Baru best nak bercerita kalau ramai kawan nak jengah2 and lawat2 blog Mira yang caca marba neh . .
And kepada yang tengah duk usha2 tu, meh laa follow Mira neh . .  hehe . . .


Tarikh penyertaan segmen neh ialah pada 7 Mei ya korang . . . Ada about sebulan baru tutup . . .
So, tunggu apa lagi? Jom larr join sama2 and give support to her. ^^
Tata ^^

Luv ya . . 
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

1 comment:

Nao Mei said...

Cik akak merayau-rayau nie..lalu tersangkut kat sini...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/fast-is-cepat-segmen-10-by-dysha-sahhir.html