Sunday, 28 April 2013

Speechless Sunday #1


Hai . .  Oh before that~~ Fuhh! Fuuhh! 
Dusty a lot laa sini ~~~ 
Hahaha . .  Nampaknya macam tuannya yang mengabaikan blog ini~~ 
Woottt woootttt~~~ 

Okehh . .  
Meh sini nak bagitau . . .
First of all, so sorry sebab x balas komen or chat kat FB . .
Ya! x sempat nak online . .  
Minggu lepas kan final exam . . .
So, jadi kalut sikit. 
Maunya tak . . Semua benda nak kena praktis and study . . 
Bagi yang tak tau ~~~ 
Mira ada 3 paper ja semester ni . . .
Shorthand, Trengkas, and Personality Development . .
WuuhhuuuU! 
Dengan ini diumumkan Mira telah berjaya menjawab kesemua exam dengan jayanya 
Walaupun ada beberapa soalan tertentu yang terstuck tengah jalan . . 
Cuak tunggu result . .  
Ahaaiiii~~~ 

Oke lahhh . . sampai sini dulu . . . 
Tata ^^

Luv ya . . 
Mira 

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

Sunday, 14 April 2013

Segmen: Jom bergegar dalam blog!


Hai again! 
Jom kita join segmen Blog Paly yang bergegar tuu . . . 

KLIK BAWAH untuk JOIN ! 


tarikh tutup 16 April tau . . .  
JOM! 
tata ^^ 

Luv ya . . 
Mira 

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

Saya Nak T-Shirt I Love Korea Dari UzairOthman.com


Hai semua . .  
Jom kita join satu segmen neh . .  
Tengah berblogwalking tadi terjumpa entry neh . .  
From blog Uzair Othman . .  
Dia nak bagi tshirt 'ILOVEKOREA' free utk peserta giveaway dy . . 
So, apa tunggu lagi, jom larr join ramai2~~~ 

Klik BAWAH ni! 



Okeh, kenapa Mira nak T-shirt 'I LOVE KOREA' 
Sebab Mira memang sangat sangat sangat minat dengan negara Korea Selatan . .  
Korea neh ada budaya yang agak unik . .
Bukan bermaksud Malaysia neh x unik ke ape . . 
Tapi, ada something yang menyebabkan budaya Korea neh nampak unik . . 
Dari segi percakapan mereka dan kesopanan mereka . .  
Pendek kata Mira memang agak berkenan laa dengan orang2 Korea . . 
Next, Mira neh merupakan seorang 'KIPAS SUSAH MATI' kumpulan BEAST! 



Ahli kumpulan Beast kan semua orang Korea . .  
Oh, Allah! Melting tengok depa . .  
Dengan adanya T-shirt 'I Love Korea' tu so, dapatlah Mira mengabadikan kesetiaan Mira dekat STARS from Korea . .  
Tapi, ingat! Mira bukan merendahkan artis2 Malaysia . .  Hehehe . .  
Pastu Mira teringin sangat sangat sangat sangat nak jejak kaki kat Korea . .  
Jalan2 kat Seoul, Namsan Tower, Hello Kitty Cafe etc. 

ramaikan yang jalan kaki 

Cantik kan Namsan Tower waktu malam.

Omeyyy angat cafe neh~~~ hehe 

Jealous je tengok kawan2 blogger Mira update pasal nak melancong ke Korea . .  
Mira nak pergi tapi tak mampu . . 
So, dengan adanya giveaway yang dapat hadiah from Korea, Mira memang sangat2 berkenan nak join! 
Wuuhhhuuuuu! 
Last but not Least! 
Mira nak T-Shirt 'I LOVE KOREA' tersebut . .  ! 
Nak sangat sangat sangat sangat sangat sangat! 
(hentak kaki kat lantai) 
hahaha . .  
So, kepada sapa yang nak jugak jom lar singgah belog Uzair Othman . . 

Wish me luck! 
Tata ^^

Luv ya . . 
Mira 

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

Friday, 12 April 2013

DOODLE SEGMENT by MUNIRAH MN


hai . . . Mira dah dijemput untuk menyertai satu segmen dari blogger neh . .
MUNIRAH MN . ..
So, x susah pun. jadi join je la . .  Give her support on her first segment . .
Jadi korang, jom larr . . . Joinn ramai . . . 
Klik bawah! 



Butir2 DOODLE ~~

Nama pendek : IEWRA
warna tudung : Merah hati
warna baju : hitam
 warna tali pinggang : putih 
warna skirt : hitam 
warna kasut : putih
warna handbag : hitam + merah

Tu ja kot . . . Hehe . .  
Mira memang peminat setia warna hitam merah putih . . .
Okeh . . .
Mira TAG SEMUA org yang baca post Mira neh . . . 
Tata^^

Luv ya . . 
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

Tuesday, 9 April 2013

Segmen : Team Follow Back By Mira


hai2 . . lama x join segmen kan? 
Oke, hari neh Mira nak join satu segmen yang dibuat oleh blogger 'MIRA' jugak nama dy . .
Our name is exactly same kan ? 
So, korang apa tunggu lagi. Cepat join . . 
Klik BANNER bawah neh . .


Sebab apa Mira nak join segmen neh? 
Sebab~~~ Mira nak cari ramai kawan merangkap follower blog Mira neh . . .
Baru best nak bercerita kalau ramai kawan nak jengah2 and lawat2 blog Mira yang caca marba neh . .
And kepada yang tengah duk usha2 tu, meh laa follow Mira neh . .  hehe . . .


Tarikh penyertaan segmen neh ialah pada 7 Mei ya korang . . . Ada about sebulan baru tutup . . .
So, tunggu apa lagi? Jom larr join sama2 and give support to her. ^^
Tata ^^

Luv ya . . 
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^