Sunday, 3 March 2013

Larian Amal Politeknik Kasih


hai hai . . .
Hola hola . . . 
opppsss . .  terlupa . .  'salam sejahtera' 
Salam 1 Malaysia . . .
Cepatnya masa berlalu . . 
Mira ada beberapa bulan ja lagi untuk menamatkan semester 2 kat sini. . 
And seriously cakap, lepas cuti raya Cina hari tu, macam tak dak hari rehat . . .
Bayangkanlahh 
Minggu lepas hari sabtu ada kelas ganti, then ahad sukaneka blok . . .
This week,  Mira ada event lagi . ..
Event tu merupakan tajuk entry Mira malam neh . . .

So, Mira ingat nak chow bebeh balik rumah ja minggu neh sebab letih yang teramat sangat. . . 
Then, kepala pun rasa terpusing-pusing . . . Ponin eden. 
Tapi, disebabkan malas nak balik dan malas nak jawab soalan pak guard . .  Juga malas nak p panjat HEP semata-mata nak amek borang pelepasan balik, maka ku gagahkan jua diri ini stay at KAMSIS this week . .

Mira ingat nak duduk KAMSIS neh nak la jugak skip ja larian amal neh . . .
Sebab Mira sakit kaki maa . . . 
Lagipun penat sangat , , ,
Hari Khamis tu join Kelab Fasilitator punya program . . .
AMBUSH PASAQ MALAM . . 

letih sampai tertido ^^

best gila wookkk! . ..
Sampai letih sangat. . . Tak dan nak recharge energy . . .
Esok tu kelas suma kena panjat tingkat 4 . . .
Rasa macam dah tak dak kaki dah . . .
Wakakaka  ..  *'ter'hiperbola la plak . . . 
aduhaiii~~~
So, hari Jumaat tu nasib baik sekerat hari ja kelas . . sampai pukul 12 . . 
Lepas tu dah boleh chow kebebeh da . . . 

Nak dijadikan cerita, roommate Mira balik rumah abang dy kat Shah Alam. . .
So, terpaksalah Mira bersendirian bertapa di bilik ini . . .
Privacy giloss~~~
tapi satu azab dy ~~~ Boring!! 
Akhirnya, Mira decide nak tido kat bilik member dy memandangkan bilik dy pun x dak org ., , ,
Jadi, bila tido bilik org tu memang x boleh nak skip r kan . . .
Tambah2 plak kawan Mira neh jenis yang rajin libatkan diri . . . 
So, terpaksalahh gue ngikutinnya . . 
Aduii . .  Penat neh . .  
Last2 Mira pun join saja laa Larian Amal tersebut . . .. 
Bagi peserta yang mendaftar awal akan dapat t-shirt free . . . 
Wahhhh!!! 
Mira daftar awal and dapatla t-shirt tersebut . . . 

Kasihnya Mira kat PTSS . . . Weehuuuu . . . 

Pastu mula majlis dengan acara senam robik sikit  . .. 
warm up la . . . 
Wahhh! Masa untuk berlepas~~~ 
Kelaur ja dari pagar poli wahhh! bestnya . .  Jalan ini AKU yang punya . .  
hehehe . . .
Lepas hampir sejam berjalan, >maklumlaa jalan melenggang kangkung< baru la nak sampai kat tempat yang dituju . .  
Rupa-rupanya sampai kat rumah mak angkat KFC (kelab fasilitator)
Punyalah jauh berjalan . .  penat eden . . . 

cc: Aidatul Nadia
Neh la hasilnya melenggang cek kiah sebentar tadi . . . hehe . . 

Mira pakai baju merah tudung kuning tu  .. . Chubby kan? AAK . .  wakakaka . . 
Lepas buat kerja 'bermoral' tu, kitorang teruskan perjalanan ke dewan org ramai berdepan dengan rumah Mak Dara . . .

Sampai sana pun duk sibuk capture gambar lagi . . . 
Meh Mira nak tempek . .  

Neh namanya x dak kerja . .  hehe 

And Mira jugak menjalankan aktiviti selingan yang Mira suka . . . 
Iaitu Self-Cam-Photoshot ~~
Dan hasilnya . . . 

Tengok ~~ Merah muka saya .. . Blushing macam malu2 . .  
Wee~~ 

Lepas habis cakap2 kat situ kami semua berangkat balik ke Poli . .
penatnya hanya Allah yang tahu . . .
Sampai ja kat pagaq politeknik, terus serbu ATM . . 
Pastu terus balik bilik without tulis nama untuk check in balik dan untuk sijil  . .
Aduhaii . . . xpa sijil penyertaan jaa . . 
heheehe . .  
So, esok merupakan hari rehat sedunia ..  Mira harap x dak org kacau laa . .  
then, sampai sini saja cerita Mira untuk hari neh . . 
Tata . .  ^^

Luv ya . . 
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: