Friday, 15 February 2013

Posting Posing (Entry Gambar je)


dan salam sejahtera . . .
Disebabkan Mira x ada idea nak bertaip hari neh . . .
Jadi, Mira nak post gmbar banyak2 kat sini . . .
hehehe . . .
Yang x mau nengok macam besa lerr . . .
Klik Button (X) and done! hilang ~~~ 

Gambar yang pertama 


Neh latest laa .  .. Dengan kawan satu Poli from Selangor . . . 

Kedua 


Comey x bear Rilakuma tuu dengan photo frame tuu ? 
That's my birthday presents . . .
Exclusively from my ex-room mate and TTM

Ketiga pulak  


sawah padi yang menguning hijau bagaikan hamparan permaidani ^^
Indah sungguh permandangan bumi Kedah 

Keempat neh . .. hurmm . . . 


Whoaa! Gua ada kembar haa! hehehe . .  Nampak sangat hedit kan ~~~

Kelima . . Lurvely~~~


Picture yang digabungkan dengan adik sarah sara . . . 
Nice kan ~~ 

Keenam . . . Mira lagi ~~~


Adegan meneliti kualiti padi yang ditanam di sekitar kawasan Telaga Mas, Alor Star ^^
ada gaya x ? 

ketujuh . .  weee~~~


Saya lagi . . . Renyih mahai tuu . . . heheheehe . .  

Kelapan . . . Ouhhh ! 


Gambar mak dengan abah yang diambil secara candid ! Hehe . . . 

Kesembilan . .  ^^


Before kelas OSHA . .  Kononnya nak tiru macam ceta korea . .  Tapi . .  err . .  

Kesepuluh 


Ini kawan-kawan Mira kat PTSS . .  Cantik2 kan depa . .  

Kesebelas 


Nak buat muka terkejut x jadik . .  hahaha 

Kedua belas . .  Haa ! 


No caption for this picture . .  Haha 

ketiga belas . .  ehem ! 


Tuan Tanah lerr . . . Ada jugak yang nak interframe kat blakang tuu . . . 

keempat belas . . (rajin plak Mira mengira malam neh) 


Four of us . .  Syaher, Syima, Ecah, Mira 

Oke . .  This night . .  Cukup laa . .  Yang tu ja kot , . . . 
Heheheh  . . 
oke . . See ya . .  Niteynite . .  
Luv ya . .
Mira 

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: