Thursday, 14 February 2013

Jatuh Bangun Saya Mereka Selalu Ada

dan salam sejahtera ~~~ 
hai2 semua . . . Ini Mira 19 tahun ~~~ 
weee . . . 
But this is not my topic for today . . .
Kita nak bebel pasal benda lain hari neh . . .
Throughout my life, my friends inspire me a lot beside my family . . .
Mira bersyukur sangat dapat kawan-kawan yang sangat memahami macam diorang semua . . .
Sobsobsob~~~ ayaq mata terharu . .
Bukan senang nak cari kawan yang betul-betul susah senang dengan kita . .
Kawan ketawa mudah kucari, kawan menangis sukar kudapati

Haa . . Kalau korang suma nak tahu~~~ 
Mira ada kawan2 yang ramai . . .
Dalam ramai-ramai depa, ada beberapa orang ja yang sangat rapat dengan Mira . . 
And Mira sayang sangat kat depa . . 
Tak payah laa Mira mention kat sini . . 
Satgi ada yang termakan hati pulak kan . . 
Hewhewhew . . 

Btw . .
Mira kawan dengan depa suma neh start from sekolah rendah lagi . . 
And ada jugak yang Mira baru rapat since in secondary school . . .
And ada jugak yang selalu gaduh-gaduh-gaduh . . 
Pastu pertengahan form 5 jadik TTM . . .
sukanya ada kawan-kawan macam neh . . .
Happening ja rasa . . .

Biarlah apapun rahsia 
Dan kelemahanmu tetap engkau temanku
Riangnya saat kita ketawa 
Asyik senda dan bercerita 
Walau sesekali pandangan kita berbeza 
 Andainya tetap serupa
Adakalanya kita juga saling terluka 
Namun diakhirnya, kita tetap bersama .  . ^^
 I love you my dearest friends~~~ friendship never ends~~~

 
Luv ya . .
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: