Sunday, 17 February 2013

Bila Hati Ini ~~ bla3


dan salam sejahtera . .  
Weh3 . . surprise! wakakaka . . .
Haa . . . 
Mira nak share heart feeling tengah malam neh . . .
Boleh x ? Ada tak yang sudi nak dengar Mira bebel malam2 buta neh ?
Hurmm . . .

Actually macam neh cerita dy . . .
Kejap aehh . . .
mira printscreen something and upload sini . . .


Boleh klik kat picture tu untuk zoomkan apa yang ada kat situ . . . 


Mr. Doctor! Dah seminggu x contact dy . . . 
Masa dapat free call ary tu, ingat nak cakap dengan dy sampai lebam . . .
TAPI . . 
Dy pulak busy sampai x angkat talipon . . 
Cuma sorang pompuan tu ja tolong jawab . .  "Sorry, the person bla3" 


Uwargghhhhh! 


Sedih wehh . . . 
And I wonder that Sarah adik kawan Mira si Adiy tu pun dah boleh recognize who is Mr. Doctor yg sebenar ~~~ 
Maluu maa . . . 
Tapi, series . . Walaupun hubungan Mira dengan si dy HANYAlah KAWAN BAIK tapi, bila dy menyepi,

Yang warna pink tu Mira . .  Yang biru tuu Mr. Doctor  .. sweet kan  ..  wakaka . .

 Mira rasa sunyi and kosong sangat-sangat-sangat . . .

macam neh la rasanya lonely . . . hehe

Ya Allah, Kau peliharalah rasa ini supaya sentiasa dalam redha-Mu. 
Apa Mira patut buat hah? 
Mira tahu, Mira sentiasa doakan dy supaya dy sentiasa sehat walafiat dan dijauhi ancaman . . 

Tipulah kalau Mira cakap Mira tak pernah berharap kat dy . . 
Dy seakan bagi harapan kat Mira. . .
Dy kata, TUNGGU 7 tahun lagi . . .
7 tahun tu . . . bukan 7 Bulan cek oii . . .
Aduhaii . .. 
Tapi, lepas dy bagi harapan macam tuu . . . 
Dy macam tak mau contact dengan Mira . . 
Sedangkan Mira neh dah mula percayakan dy . . 
Dah mula rasa nak membalas kasih yang dy bagi kat Mira . .  (sori terjiwang plak. .  hehe)
Dah mula nak terima dy dalam hidup Mira . . 
Dan paling penting Mira sedang bersedia untuk ke pringkat seterusnya . . 
Sungguh . .  
Mira kalau betui sayang kat orang tu memang Mira sanggup sacrifice anything untuk dy . . 


Tak sanggup Heart Broken macam dengan yang sebelum neh . . .
alahaii Hati . .  kenapa mudah sungguh kau terjebak sayang . . 


It is not easy to cure the broken heart . . 
Even you put a plaster on it but the scratches still there . . 

Mak aii . .  Mira dah jauh merapu neh . . 
Okeh laa . . 
nanti ada masa Mira sambung lagi ek . . 
sekarang Mira nak tidur dulu . . 
Tomorrow is a new day for me to have a better life . . . 
In order to prepare for being a solehah wife-to-be . . . 
Weehuuu . .
Niteynite semua ~~~  
Tata ^^
Luv ya . . 
Mira 

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: