Thursday, 27 December 2012

Segmen:Pencarian Bloglist Januari 2013 Blog GPP


Hohoi . ..  Joining a segment again . .  
from Pencinta Pink
Syarat dia pun mudah . . . 

Hit this banner to join this segment ~~~


Okeh, Akma ada suruh letak azam Mira untuk tahun depan . . 
Yeah ! Neh azam Mira for 2013 

- Nak menjadi seorang yang terus beristiqamah dalam ibadah 
 - Nak kekalkan diri dalam dean list . . 
 - Nak jadi NOVELIS sambilan . . 
 - Nak menang peraduan esei banyak2 . . .
 - Nak beli Galaxy Tab yang latest version punya . . 
- Last skali , nak cari Calon Suami
*okeh, abaikan yang neh . .  Mira dah merapu . .  

Tu je lahh azam Mira untuk tahun 2013 . .
Haa . . lupa nak cakap . . .
Segmen neh berakhir 31 Disember 2012 neh . . .
So, jangan buang masa . .  Join cepat-cepat sebab ada hadiah-hadiah menarik yang boleh dimenangi . .

Okeh, skrang time to checked all the condition 

Follow GPP = memang dah follow 
entry = this is my entry . .  =)
Azam tahun baru = done 
Follow = SilverRed Sakura dah follow dua2 blog sponsor 
Like = Ooel Stylel done mengelike page 

ALL DONE 

That's all for today . . 
Tata ^^

Luv ya . .
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: