Wednesday, 19 December 2012

Segmen : Cer Teka Cer Teka

oke. Again ! Segmen . . . 
Wah, segmen kali neh macam menarik . . 
Kita kena teka2 artis . . 
Haa, jum kita join segmen neh . .
Terhad kepada 30 orang sahaja ^^ 
Jum kita tengok gmbar ape yang diorang suruh teka neh . . . 


Bersama perasaan yang teramat konfidennye,
Kat bawah neh jawapan Mira . . 
X copy cat or tiru mana2 tau . . . Google sendiri ^^ guna encik Google ! Hehe

1 - Baru bertudung : Diana Amir
2 - Teman wanita awi Rafael : Hanez Suraya
3 - berlakon dalam Edisi Khas tv3 : Almy Nadia 
4 - Pelakon Ular Emas : Yatt Hamzah 
5 - Hot FM : Fara Fauzana (FAFAU)
6 - Penyanyi OST Gemersik Kalbu : Aqasha 
7 - suami Scha al-Yahya : Awal Ashaari
8 - ''miskin'' :  Jehan Miskin 
9 - Pelakon drama Terlanjur Cinta : Nazim Othman   

oke, berkenaan syarat2nye . . . 
Jum kita bwt checklist ckiet : 

Syarat-syaratnya : -

Mestilah seorang blogger dan faham bahasa Malaysia = checked ! Faham :)
Mempunyai acc facebook atau twitter atau kedua-duanya sekali = hado hado :)
follow blog saya , add facebook saya , follow twitter (akan di check) = done ! :)
follow blog sponsor >> nadiah Solehah , raja farah , Aisya story , Aina Farahin danIffah Syahirah =
like fanpage sponsor >> Nadiah Solehah ,Aina Farahin = liked :)
follow twitter >>Aina Farahin Iffah syahirah = followed :)
subscribe sponsor >>  Aisya story = subscribed :)
tulis satu entri dan jawab segmen ini = done ! :)
letak banner dalam entri = done ! :)
linkkan di bahagian comment blog (shoutbox tidak diterima)
terhad kepada 30 peserta sahaja !! (sape cpat , dia dpt)
letakkan banner di sidebar korang = done ! ada kat tepi tuu . . hehe :) 
Luv ya . . 
Mira ^^

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: