Tuesday, 11 December 2012

Result Saya ? Errr ^^

(entry semalam yang baru nak hapdett hari nehh . . x basik okayyy! Fresh lagi ^^ Scroll down !)
Salam Sejahtera pembaca blog Mira . .
Amacam ? sehat ?
Alhamdulillah kalau sehat . .  
Say thanks to Allah for give us a chance to breath in this world ^^
Wokeyy . .  Mari rapat2 . . 
Mira nak story satu benda yang baru jer jadi dalam hidup Mira. 
 Oooppss . .  Sebelum tu, nak tanya dulu, mana student POLITEKNIK ?
Angkat bulu KENING cepat . .
Kenapa Mira tanya mcam tu ? 
Oraite oraite ^^
Hari neh, student Politeknik Seluruh Malaya 
(ooppsss Malaysia lahh . .  Neh bahana tengok bola semalam lahh ni. . ekekeke . . 
Selamanya HARIMAU MALAYA! Aummm!)
 
kan dah lari tajuk neh . .  
wokeywokey!
Kalau anda seorang penuntut tegar di POLITEKNIK,
mohon KLIK SINI! SINI! SINI AWAK!
untuk check korang punya result . 
Pastu korang terus ke link kat bawah neh . . 
SINI SINI! SINI LERR!
Neh untuk isi e-Enrol ataupun org kata Pra-pendaftaran . . 
Haa . .  Amacam result awak ? 
mesti gempakkan ! Gempak Starrzzzz ! 
Yeah ! kat bawah neh result Mira. .  .
Alhamdulillah . . . Dekan ! 

Klik gambaq tu kalau nak usha baek punya . . 
Yang dalam kotak merah tu pointer untuk semester neh . . 
Sayang seribu kali sayang, dua subjek yang ada final exam, Mira x score A.
B+ ja termampu. . . Tapi, x pa la . . . 
mungkin rezeki setakat tu saja . . 
Alhamdulillah ^^
I hope for the better result on the next semester . . 
Wish me gud luck readers!
Thank you . . 
Nite! Tata ^^
Luv ya . .
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: