Tuesday, 25 December 2012

Random //


Semester 2 kini bermula ~~ 
Alahaii . .  Dah sem 2 Mira neh . . 
Rasa mcam still dekat semester 1 . . 
btw . . setakat neh sem 2 agak ok ^^ *ok lahh sangat kan 
Ok la sebab x busy lagi . . 
Once dah start busy . .  Ya Allah ~~ tak menang tangan nak handle . .
so, start awal2 sem neh, memang agak kesempitan kemiskinan dari segi kewangan la . . 
sebab ENCIK PTPTN belum hulur fulus ringgit lagi . . 
ekekeke 
Sabar lah wahai hati . . Dah nak masuk lettew . . 
Semester kali neh ada beberapa subjekS killerS semacam ~~
Adoyai . . 
Dalam hati Mira duk bedebak bedebuk bedebek 
kes pikir either boleh carry on ka x boleh subjekS killerS tersebut . .
*entri kali neh x hado perenggan 
And pasal story morry Mira yang merapu penyapu tu . .
Hurmm . . .
Entah bila nak boleh siapkan ~~ 
Spiderman buat sarang dah dalam tu . . 
Habuk x payah cerita laa . . 
Cuma lupa nak cover kain putih ja . .
  *mcm dlm cerita2 melayu buat bila scene rumah yg lama ditinggalkan
ahaiii ~~ Mira kering ketandusan idea bernas lerr nak sambung cerita tu . . .
Tapi, kan dalam Mira duk bermalas-malasan hapdett cerita merapu yang tah hape2 tu ~~
ada jugak yang sudi meramaikan blog tu sejak dibuka menjadi public ~~ 
hahaha ..  Satu pencapaian yang memberangsangkan . . .
Ohoiii ! Hoi ~~~ 
Semakin ramai reader yang tertarik nak baca cerita yang x tahu penghujungnya tu . . .
Thanks a lot kalau mereka-mereka *salah tatabahasa neh. Jangan kasi tau Cikgu yerr 
yang support Mira untuk terus berjuang memerah otak menyambung cerita tersebut . . .
Ok lastly ~~ 
Abang Kamal ~~ Kak Intan 
Nanak gambar yang photoshot kat Pantai Merdeka hari tu ~~ 
*bajet mcm depa neh nak baca entri Mira yang panjang lebaq neh  
Oh My ! Photoshot ? Hang neh model ka ? Nak photoshot bagai ? 
Okay , let me clarify on something *cakap omputih sikit
Photoshot x semestinya dilakukan oleh model sahaja okay . . .
Orang biasa2 macam awak, awak, dan saya jugak boleh buat photoshot neh . . .
cuma yang dikatakan Model or Model Sambilan tu ialah kerjaya . . 
Sejenis kerjaya atau gelaran yang diberikan kepada orang yang bergiat secara langsung dan sometime boleh dikatakan secara profesional dalam bidang pengkomersialan . . 
Mungkin mereka mengkomersilkan baju, tudung, fesyen, produk2 or something else . . 
So, I'm not a model . . 
I am ordinary gurl ~~ 
Okay , ma dah panggil lunch tuu . . .
So, kita jumpa lagi kat entry2 akan datang . . . 
XOXO *gatai nak tiru DIAN dlm movie Istanbul Aku Datang
Haha . .  
Okay korang ~~ 
Tata ^^ 
Luv ya . . 
Mira 

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: