Wednesday, 19 December 2012

Cari Followers Untuk Blog

hey ya ! 
Jum kita join lagi satu segmen (eh? mcm pernah baca je ayat neh sebelum neh) 
haha . . abaikan . . 
hey korang ! Jum, Mira nak join satu segmen neh . . . 
Mira tag semua yang baca post neh untuk join . . ^^ 
Maklumat lanjut klik Banner kat bawah laju2 . .  


Sebelum tu, Cik Kucing Meow neh ada bagi satu soalan suruh kita jawab . . .
Wah ! Menarik soalannya . . 
Oke soalannya ialah . .  Jeng jeng jeng . . .

Artis Kpop yang u'olls minat & lagu dorang yang u'olls suka bangat ?

Oke, neh jawapan Mira yerr . . . 
Hehe . .  

Mira agak gilos Kpop . .  (Kpopers okay ^^) 
Jawapan x limit kan ? 
First, yang paling Mira suka of course lerrr BEAST
Hampir semua lagu diorang yang Mira layan habis letup! (oopps! over plak)
Tapi yang paling Mira layan sekarang lagu MIDNIGHT and BEAUTIFUL . .
Yang penting Yong Jun Hyung sangat hensem ~~ 

Oke now ! 
Jum follow up syarat2nye . . . 
mna tahu kot2 ade yg tertinggal . . .

Follow blog : done ! 
Follow tweet2 and tekan g+1 : done jugak ! 
Entry : almost done ! 
Jawab soalan : Done ! 
Banner and backlink : Done already ! 

Kesimpulan, semua siap sudah . .  Hehe ..

*nota tangan : lagu Midnight tu ada kat playlist bawah neh ^^ Harap2 ada B2uty yg nak follow Mira ~~ Sekian . 
Luv ya . . 
Mira 

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

1 comment:

~cikfinss~ said...

kta serumpun! hihi
Kpopers..
thanks sbb sudi join!