Friday, 23 November 2012

Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah Humaira'



Kawan2 . Klik lah banner kat atas tu untuk join . kita kenal2 sesama blogger yeah! (Y)
Serba ringkas tentang diri Mira

Nama penuh : Nuramira Binti Mohd Jauhari

Panggilan : Mira, Iera, MJ, Miarh, kakak(utk family yg dkt2)

Asal usul nama blog : Lurve, Life, Moments of SilverRed Sakura

Kenapa nama blog berbeza ? 
okeh. Nama blog neh sebenarnya Mira letak sebab pada asal kewujudan blog ini adalah untuk Mira share semua kenangan suka duka Mira kat blog sebagai kisah hidup dan pengajaran. Lurve tu sebab masa Mira bwt blog neh, Mira tgh fall in love dgn seorang hamba Allah neh. Tapi sekarang x lagi dah. Life and Moments pulak sebab Mira nak share dengan korang semua la pasal life dan moments yang Mira lalui sepanjang hidup Mira. Next, silverRed Sakura tu sebab Mira suka warna merah and silver. Pastu masa kecik2 Mira suka layan kartun cardcaptor sakura. Heee. . . .

Umur : 18 tahun (13 Februari 1994) 

Status : I am SINGLE *wink2 (dalam proses mencari seseorang yang bakal mengisi kekosongan hati ini^^. But I don't need matchmaker)

Pelajaran : Mira bakal masuk semester kedua bulan 12 neh . Diploma Sains Kesetiausahaan di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin, Arau (araustralia), Perlis (Perthlis).




Luv ya . . 
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

8 comments:

cik Que said...

bw dri segmen sama...selamat berkenalan...^__^

aini shahroni said...

salam kak Mira..
sedang mencari seseorang?
all the best.....
^____^

jom bca Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah

pha is said...

datang dari segmen yg sama..

good luck mencari seseorang yang bakal mengisi kekosongan hati.. hehe

jemput singgah yer :
http://pening-pala.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

CikMunBlogger said...

singgah sini .
jemput ke blog mun . :)

dari segmen yang sama .
http://www.munviolettaxious.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

ieka farhana said...

Dari segmen yang sama . datang sambil follow jangan lupa singgah di blog Ieka

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

Pecinta pink^^ said...

salam,,sy dtg singgah dri segmen sme ..slm knalan yek..ada mase jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html thanx :)

Nurin Nadhirah said...

Dari segmen yang sama. Followlah saya balik kalau sudi.

http://budaksekolahpunyablog.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

TintaMerah said...

datang dari segmen yg sama dan follow sini..

http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html