Saturday, 10 November 2012

^FINAL^ datang padaku ~~


dan salam sejahtera kepada pembaca2 dan pengikut setia blog Mira neh . . 
So sorry sebab lama x update blog neh . . .
Faham2 lah hidup student yang nak dekat final exam neh kan . . .
Heee . . . (pulun je)

Haa . . . First of all, tahniah kat kawan2 Mira yang dapat result final exam yang baik . . .
Yang x berapa nak baik tu, jangan putus asa ea . . 
Masa masih ada . . . Anda mampu mengubahnya . . .
>ayat iklan Keselamatan Jalan Raya< 

Okay, hari neh Mira sangat seronok sebab da masuk study week . . .
Study week seminggu . . .
Untuk final semester neh mira cuma ada dua papers je . .  
Sikit kan ? 
Tapi, takut giler lahh nak jawab . . . 
Nak tahu x paper apa ? 
Okay . . Meh Mira ceta ckiet ea . . . 

1 . Office Administration 1
= paper yang pada dasarnya nampak macam senang tapi, sesungguhnya agak susah nak score . .  nak tau kenapa ? Sebab ia merupakan subjek yang bila korang x baca, korang x boleh jawab . . . X boleh kelentong . .  Semua perkara berkaitan pejabat ada diambil kira dalam subjek neh . . . Tapi, paper neh sedikit relaks sebab x ada soalan esei yang kena tulis panjang2 tu . . . So, for short . .  subject semua cerita pasal pejabat daripada yang remeh-temeh saaaammmmmppppppaaaaaiiiiiiii yang paling sukar. . . 


2 . Microeconomics
hmm . . . so far subject neh sememangnya killer . . . 
Yelah . .  Mira bukan asal dari budak perdagangan or ekonomi . . .
Untunglahh sapa yang ambik subjek ekonomi asas dengan perdagangan masa sekolah dulu . . .
Mira x ambik . . Sebab Mira student pure science . . . 
Heee . . . ~~~~ 
Tapi setakat neh, subject neh agak best walaupun susah mau skor . . . 
tapi, x kesahlahh . . . asalkan x fail jer . . . heeee . . . 
Subject neh lebih kurang mcm sambungan dari subjek EKONOMI ASAS yang bdak2 form 4 form 5 belajar tuu . . . 



Oke . .  Sampai sini dulu entry Mira untuk hari neh . . .
Ada masa, Mira update lagi . . .
Doakan Mira untuk final exam nanti . . .

Luv ya . . 
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: