Monday, 10 September 2012

Kelas Today ^^

haihaihai . . . 
Oke korang . . . 
Kaifahalukum ? 
Besarnyee smiley kt ataih nehh . . . 
Alhamdulillah . . . Sehat2 ea sumer . . .
Sekarang neh tengah hujan kat PERLIS . . .
Sejuk sangat . . 
Terasa mcam berada kat PERTHLIS ja . .  
Hahaha . . . 
Duk Malaysia bajet duk negara omputih plak an . . .
Pulun ahh Mira neh . . .  
Hari neh besday adik Mira yg lelaki tuu . . .
Muhammad Khushairi b Mohd Jauhari . . 
Hmm . . . 
Da ckup larr umo dy 15 tahun. . . 
Hahaha . . .

haiiishhh . .  sedap r plak kek neh . .. . 
oke2 . . .  

Back to the title . . .  
Hari neh Mira ada kuiz ekonomi . . .


Haa . . .  Picture kat ataih neh laa buku ekonomi saye . . . 
Hehehe. . . 
Tapi , gmbaq neh ihsan dari encik google . . . 
Buku Mira . . . errrrrr . .. .  susah nak cerita . .. .  
Banyak sangat contengnya . .  Kertas nota lekat sana-sini . . .
adoyaii . . . Memei dalam banyak subjek yg s/u amek utk Part 1 . . .
Subjek neh yg agak susah nak skor . . .  Lagi satu office administration . . . 
Pergghhhh! Memang nak kena kerja kuat la neh . . . 
Go ! Go ! Caiyok Caiyok ! 

Kuiz ekonomi tadi ok-ok la nak jawab . . . 
Tak kata 100% boleh jawab . . .
Tapi boleh laa . . . 
InsyaAllah boleh skor kot . . . 
Hehehehe . . 
Tapi yang syoknya tadi , semua yang Mira baca ditanya dalam soalan kuiz tersebut  . . . .
Dan sangat berterima kasih kepada kawan2 yang bertanya . . .
Kalau korang tanya Mira , then Mira boleh jawab bagi korang faham , ,
then , Mira akan lebih faham . . .
Thanks a lot dear friend . . . 
Really appriciate you all so much . . . 
Harap2 sangat dapat result elok . . . 

Hmm . . . btw . . . pasal result agama . . .
Dah dapat pun . . .
Tapi bukan dapat 10/10 . . 
Salah 2 lerr . ..  Kat bahagian penurunan al-Quran . . .
Heeeeiiiii .. .  . . Geram larr . . . Benda simple pun buleh salah . . .
xpa . .  mungkin rezeki . . . Pasneh kena usaha lebih la neh . . .  
Hmm . ..  
Pagi tadi , kelas office admin batal . . .
Tapi , puan bg assignment plak .. .  
Da la kena hantar kat dy ary selasa minggu depan before 10 a.m . . . 
adoyai . . .  Masa bile nak hantar tuu . .. 
Ary selasa kelas full kot . . . 
Hmm . .. .  apa x kata . .  Kita tunggu tengok cmna nuh . .. . 
Dah nama pun kelas cancel , merdeka sat . . .
Tapi , sat saja . . .
Sebab Mira duk pulun study ekonomi . . .
Hahahaha . . .
jangan jadi macam Mira ok . . .
Pulun last minit . . . Nak pulun , pulunlah dari sekarang . . . 
Tapi , pulun untuk kebaikan saja tau  .. .  
Toksah duk pulun hawaq kot laen plak >org utara ckap<

Getaran makin terasa sebab lepas tu kelas Keyboarding skill kat makmal steno . . .
Memang nak menaip pun dah x de mood da sebab masing2 ketaq nak jawab kuiz . . .
maklumlahh . . . topik yang neh susah ckiet . . . 
adehh . ..   
Habis jea kelas keyboarding skill tuu trus panjat tingkat 2 kat bilik 2.11 lbih krg pukul 10.55 >encik taher dismiss awai< 
 Pastu masuk kelas , Mira cari tempat depan . . .
Tapi , dapat barisan number 2 . . .
hurmmm . ..  acena pun x pa . . .  
Tetap duduk sebelah member yang agak kamceng dengan saya . ..  
Pastu jawab je la kuiz tuu sebaik mungkin . .. 
Habes ja jwb kuiz , lecturer bg briefing ckiet pasal tajuk seterusnya . . 
Wahh . . . seems like the next chapter needs me to struggle more harder than before . . .
Siap ada tutorial dengan kuiz lagi tajuk neh . . .
Memang betui susah pun . ..  


Adehh . . . ! 
Haa . .  Pape pun tadi . . . 
Masa kelas agama , x bwt dekat kelas pun . . .
Ustazah swuh duduk Pusat Islam saja . . . 
Yeahh ! Sangat best sebab x payah duk panjat tangga tinggi2 . . 
Haa . .  
Masa agam tadi , kitorang buat praktikal solat . ..
Pastu ada la ckiet2 hafazan yang bahagian 1 . . 
Tadi just bwt hafazan Doa Qunut pastu praktikal solat je . . .
Ingat nak sambung buat bacaan sujud sahwi and sujud tilawah . . . 
Tengok bawah neh . . . 

sujud tilawah 


sujud sahwi 


oke sekadar berkongsi . . . 
hehehehehe . . . 
Oke . .  nak off dulu . . .
Balik kelas trus ja bwt entry neh memandangkan line KAMSIS teramatlah laju . . .  
heheheheehe . . . 

Luv ya . . .
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: