Saturday, 22 September 2012

Jom tingkatkan followers sampai lebam

hai hai sumer . . .
Cuaca yang cerah pagi neh menyebabkan Mira rajin berblogwalking ke blog orang . . .
Jalan punya jalan tadi , terjumpa satu entry kat blog yang Mira follow
Segmen : Jom tingkatkan follower sampai lebam . .
Jadi , tanpa berlengah Mira pun join larr segmen neh . . . 
Bukan selalu nak join segmen . . . 
Saya masih baru dalam dunia blogging neh . . .
So , jum kita join segmen neh ramai2 . . .
Syarat2 dy pun amat senang dan simple . .  
Oke , Mira x nak cakap panjang2 . .  So , sekarang neh , siapa yang nak tahu syarat2 dy , boleh lah jengah kat blog tuan yang buat segmen neh . . .
mohon klik kat gambar kat bwah neh oke . ..  
^^

oke kat bawah neh follower Mira yang terbaru . ..  
Harap2 buleh bertambahlah lepas neh . . .
^^



Luv ya . . .
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

33 comments:

Zayn said...

Okay done ! :D . Hehe ,jemput blogwalking ke blog peserta lain jugak taw untuk tingkatkan follower

♥ layla naziera ♥ said...

hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

follwer 145

roslita thalib said...

sinngah n follow ^^ http://karipapkensar.blogspot.com

pha is said...

singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

dah follow sini..

http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

rafflesia said...

as-salam..
datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


thanks
raff

Mya said...

salam singgah dari segment sama:) jum follow2! btw blog awk very nice tau:D

http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

CikMunBlogger said...

dari segmen yang sama :)

http://www.munviolettaxious.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

mun dah lama follow sini :)

jemput singgah blog mun ye .

Syikin Alias said...

hai,,
dari segmen yg sama...
done follow sini..follow me back yaww..XD

http://sayangmamabah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Farah Raihana said...

Hye. Dari segmen yang sama. Done follow awak. Jangan lupa follow balik tau tau tau?

http://penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

fiqah hamed said...

Follow sini dari segmen yang sama.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Jemput Jom join GA ini
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

Ok, gtg! (┌'⌣')┌

Dear KHY said...

datang dari segmen yang sama. saya follow sini,jemput ke blog saya dan be my follower kalau sudi ^_^

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Engku Muzahadin said...

Bertandang ke sini di malam hari`
Menjamah bingkisan nota & follow sekali ;)Berlabuh layar dari segmen yang sama... Salam Kenal ^_^

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Dhia Dirham said...

hi
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Eira Shamiera said...

hai..dtg dari segmen sama,,done follow..sudi-sudi follow kembali..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

~PILOT LOVER~ said...

Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Miarh said...

done follow . . . maaflahh lambat ckiet ^^

Dikbi Kamaruddin said...

singgah cni & follow
jom ke blog saya.. :)

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Miarh said...

done follow

Miarh said...

dah follow awak jugak ~~

Miarh said...

tq . . done follow yours ^^

Miarh said...

done follow~~~

Miarh said...

thanks mun ~~ dah follow mun jugak . . .

Miarh said...

dah follow ~~~

Miarh said...

done ^^

Miarh said...

da follow ~~~

Miarh said...

done ~~

Miarh said...

done follow

Miarh said...

salam kenal jugak ^^ . . dah follow awak ~~

Miarh said...

done ~~

Miarh said...

done

Juz A Bluelygirlz.... said...

hye
dri segmen yg sme ^^
done follow u..
vsit my blog ea..
klu sudi follow la skli hehehe