Friday, 17 August 2012

SHRAF !

dan salam sejahtera . . 
Diam x diam dah dekat sebulan kita berpuasa . . 
Dan ramadhan akan melabuhkan tirainya beberapa hari lagi saja lagi . . 


And . . 
Mira percaya , ramai kalangan korang sumer dah pun buat persiapan raya . . 
Baju , tudung(bg yg perempuan) , songkok(bg lelaki) , kasut .
kuih raya , langsir raya , and so on la . . .
>kalau nak senarai sampai hari raya pun x habis<
Mira simple je taun neh . . . 
Family theme wana hijau . . 
Tapi , mira punya theme wana biru . . . 

gmbaq neh dari encik google . . 
Okay ,. . . x pa . .  
So , amacam puasa taun neh ? 
Penuh ke tidak ? kalau yg perempuan Mira tau la . . .
Yang lelaki neh . . . Hohoi . ..  Buat malu company je kalau puasa x penuh . . .


Pastu . . . err . . . >ape lagi ek Mira nak tulis? no idea neh< 
haaa . ..  
Korang balik kampung kan raya kali neh . .  >padahal tiap2 kali balik< 
mira just nak pesan , hati-hati bagi yang memandu ,
kalau penat berhenti , kalau mengantuk tidur , 
yang naik bas ke train ke flight ke . . 
Hati2 . .  Jangan sampai tersalah naik . .  Karang sampai destination lain kang . . .
Mira x jamin . ..  hahaha . .  btw . .  
SELAMAT PULANG KE KAMPUNG . . .


Kuih raya korang banyak x ? 
Mira x tau lagi kuih raya ade ke x de kat rumah . .. 
Maklumla ,,, sepanjang bulan puasa Mira ada kat poli . . 
X balik pun . .. >sebenaqnya syg dwet , sbb kos nak balik pun dah mahai<
Hmmmm . . .


wahhh . . . nyum2 . . .
oke . . . 
Di kesempatan neh . . . Mira nak ucapkan 
Selamat Hari Raya Aidil Fitri 
kepada semua ahli keluarga dan rakan2 yang mengenali diri neh . . 
Taun neh mcm biasa , Mira raya kat umah tok su Mira 
kat Kubor Panjang . . 
Jemput2 la datang rumah . .  buleh beraya bersama . . .
and . . . . 
mira ad bwt kad raya . .  Nak tengok ? 
Cer scroll down ckiet ag . ..  
Tadaaaaa . .   


cantik x ? 
hehehehe . . . simple je kan . . .  
macam biasa . .  just gunakan pizap.com je . . .
Actually , gmbar tu amek masa raya haji taun lepas . . .
Akhir kata . . .  
SHRAF !!!!!!!!!
MZB !!!!!!
>sapa paham ? x paham ea?< 
Selamat Hari Raya Aidil Fitri 
Maaf Zahir Batin . .

Oke , 
neh saja dari Mira . . . 
Selamat !!!!!!
Tata^^

Luv ya . . 
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: