Wednesday, 20 June 2012

Blog LLM 'Dimadukan' ? Biar Betul




fuhh fuhh fuhhhh 
kasi tiup ckiet blog LLM neh . . . 
Adehai . . 
Korang , rindu betul Mira dgn korang suma . . .  
Kesian kat blog nehh . . 
Sebab apa ? 
Sebab dah dimadukan oleh Mira . . . 
Oke2 . .  
Bagi yg x tau lagi . .  
Ekceli Mira da bwt satu blog baru taun nehh . . 
Baru ja buka untuk public . . .
Korang nak usha x ? 

AKU DAN DIA

Klik menda kat atas nehh . . .
Pastu welcome ! My new blog . . . 
Mira saja ja bwt blog tuu . .  Awal2 , Mira juz nak bwt tempat luahan hati dan perasaan Mira . . 
Tapi , mcm x best ja klaw bwt blog tapi x de org follow kan ? 
Jadi , Mira amek keputusan RASMI untuk men'public'kan >adeker perkataan neh?< 
blog tersebut . .
Korang2 yang dah follow blog Lurve , Life , Moments neh dijemput secara eksklusif la utk 
mem'follow' blog Mira yg unofficial tuu . . 
Pastu , korg tolong laa baca karya Mira yg Mira update tuu . . 
Jangan lupa komen untuk setiap Part yg korang baca . . 
Tapi , korang kena inbox FB or e-mel  kat Mira laa . .

Macam mana nak inbox kat FB . Kitorang bukan jadi kawan Mira pun . . 
Okehh . .  Korang add la Mira kat FB . .  
InsyaAllah . Mira akn approve semua . .  

Macam mana nak cari FB Mira . . . 
Alahai , korang usha la kat sidebar sebelah 
>dua2 blog pun sama< 
klik je kat FB Badge tuu  ..  Naek la FB Mira . . 
Pastu , tekan 'Add Friend' 
Siap . .  

Haa . Okay korang . .  
Mira nak pergi google2 kejap .
Ada je benda nak google  . .
Hoho . . 
Sebab skrang Mira sedang mentransformasikan blog kawan Mira . . 
Nanti bila dah siap bolehh laa korang usha n follow blog dy plak . .
Okehh . . Daa . .. 
Ma'asalamah . .  Ilal liqa' 
Salam sayang from Mira ^^ 

Luv ya . . .
Mira 

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: