Sunday, 6 May 2012

Hang Out for Movie



hai sumer . . . adehai . . berhabuk sudah . . 
fuh . fuh . fuhh . 
haha .  so , korang . apa kabar ? 
Mira so far sehatt saja . 
Wah ! Dah 6 hari kita masuk bulan 5 ye . .  
Cepatnya . .
Okay . Today Mira keluar jalan-jalan dengan kawan Mira . .
Tujuan asal ! 


Nak beli kasut ja . Tapi , alang-alang dah keluar tuu , apa lagi macam-macam lahh kitorang bwt . 
Window shopping (tp beli novels) 


dua novel . . Tajuk dia . .  
1 . Ternyata Cinta (novel yang hilang dua tahun yang lalu . Tujuan rebuy novel neh sebab neh hasil tulisan Damya Hanna >novelis faveret Mira< Pastu cerita dia best)


2 . Novel Kasih Antara Kita .  (sebab dalam neh ada watak Aril Fatah(Fizo Omar) . Hehe . Lagipun novel ni di adaptasi menjadi cerita . Alah yang slot akasia tuu .  Cinta Buat Emelda . Baru jer tamat Khamis minggu lepas .)


 Pelakon Utama CINTA BUAT EMELDA a.k.a KASIH ANTARA KITA 


Fizo Omar . .  hehehe . .  hero utama . . Dr . Aril Fatah . . .

Then , kitorang tgok movie tajuk Chow Kit . (18 above ja buleh tengok movie neh taw)

 
okeh . Kalau korang tanya rating untuk movie neh .
Mira kasi 4 bintang dari 5 . . sebab cerita dia agak heavy . .
Boleh jer kalau nak pegi tengok cerita neh . 
Memartabatkan industri perfileman negara kita . 
Okeh neh picture salah sorang kawan Mira dekat entrace cinema tuu . . 


Hoho . . JM Cinema . .
Jitra Mall . . . hehehehe . . Mira promote . . tempat neh best . . x de lahh ramai macam yang dekatt City Plaza and Alor Star Mall tuu . .  hehehe . . 
Jitra Mall pun boleyy apee . . 
Okeh . . Mira dah merapu . . 
Next , lepas tengok movie tuu kitorang jalan-jalan kat Jitra Mall  . .
Seriously , , Mira suka  datang sini sebab x ramai orang . .
X de lahh mata neh duk something yang pelik-pelik kan . .  Haha . .
Lepas abeh tawaf dalam aneka Jitra Mall tuu kitorang punn balek . .
On the way balek , Mira dengan Anis berjumpa dengan Cik Hujan . . 


Dah lah naik moto . . Habis lencun seluar . Naseb baek ada baju hujan . . Kalau x memang basah lencun satu badan . . 
Akhirnya , berkat kesabaran . kitorang pun sampai kat rumah . .
That's all . .  Huhu ^^
Sorry , Mira asa mcm nak demam . . Mira mnx diri dulu , nak g rehat2 . . hehehe


Luv ya . . .
Mira 

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: