Friday, 3 June 2011

Kawan, Teman, Sahabat…. =)

Whoohoo… salam sume… Mira na share stu lirik yg cweet for pshbatan…. Lgu ni lgu nasyid.. Arap korg enjoy yea… Law ta taw na nynyi lgu 2 cri larr kt music on sakura kt tpi 2… Yg hdphne bsq 2 larr… UNIC- kau kawan teman dan sahabat….

~=…KauKawan, Teman, Sahabat…=~
KetIka MulA berTemu TerAsa bagAi teLah Lama beRsua
KaU sAmbUt hULur tAnganKu BerTeguR saPa peNuh mEsrA
MaSa tErUs bErLaLu dan kItA tEtAp sEiRingAn bErjaLan
MenEmpuh OnaK LikU LaLui seMua sUka daN duka BerSamA..

BiArLah apa Pun raHsia dan kELemahAnmu
TetAp EngKau tEmANku..

*RiaNgNya sAat kItA kEtaWa
AsYik sEnda daN bErcErita
WaLau SeseKaLi panDangan Kita bErBeza
aNgannYa tEtAp sEruPa
aDakALanya KitA jUga SaLIng teRLuka
NamUN di AkHirnya kiTA tEtAP bErsAMA…

Dan KinI dipiSaHkan Dua bEnuA saLIng mENgeJAr ciTa
Tak PerNah kuLuPakAn dEtik YanG inDAh beRsaMAmu… TeManku

KetIka MuLa berTemu TerAsa bagAi teLah Lama beRsua
KaU sAmbUt hULur tAnganKu BerTeguR saPa peNuh mEsrA
MaSa tErUs bErLaLu dan kItA tEtAp sEiRingAn bErjaLan
MenEmpuh OnaK LikU LaLui seMua sUka daN duka BerSamA..

BiArLah apa Pun raHsia dan kELemahAnmu
TetAp EngKau tEmANku..

*RiaNgNya sAat kItA kEtaWa
AsYik sEnda daN bErcErita
WaLau SeseKaLi panDangan Kita bErBeza
aNgannYa tEtAp sEruPa
aDakALanya KitA jUga SaLIng teRLuka
NamUN di AkHirnya kiTA tEtAP bErsAMA…

Ku PAsti sUatU mAsa eNgkAU dAn Aku kAn berTemu SEmuLA
kEmBaLi MenJaLinkAn dEtiK yAng IndaH UntuK kEnAngAN.. BerSAma..
TeTApkan BersAma.. BerSAma….

So…Korg enjoy  taK..? Mira suka lagu ni coz bes fren masa skulah rendah Mira yg pknlkn lagu ni… Start dri tu Mira pun mnat larr lagu ni… Tapi taun lpas Mira da kasi lagu ni kt sumbdy yg bule dktakn kwan larr…. (Mira penah mentioned nme dy dlm blog ni… =D )

Luv ya...
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: