Saturday, 11 June 2011

Beznya…

Yeah… da bezlarr… Jam Mira now da berfungsi alek da…  Law ta dea bengong.. Hoho… =) cyez ta bohong… Ni kes bteri jem bin lemah larr ni…. Huhu…. Pape pon jam tu Mira sayang coz it is from my bestfriend ever yg kasi… Ktorg tkaq jam larr… Tp jam dea mahal lg…. Tu yg Mira syg lebeh… Taw ark npe kasi jam..? Hmm..Korg pon penah dpt jam mcm Mira ke…? Klw korg sume dpt jam dri ssorg yg korg syg dlam dunia korg tu mkneny dea na swuh korg ingt kt dea stiap msa…
Buktiny… Klaw korg slalu pkai jam tu pegi mne2..ta kesah larr kt umah ka,, kt klas ka… time maen2 ka… or any where saje… korg msti akn tgok jam tu kn..? So org yg mmberi jam trsbut slalu mngharapkn bile korg tgok jam tu korg akn ingt kt depa right..? mcm Mira larr… Dea kasi Mira jam tu untuk dipakai n bukan (bukan) untuk perhiasan smata-mata… Huhu… Dea kte jam tu stu2ny knagan antara ktorg yg nmpak di mata dkat di hati… >soe larr… kwan Mira tu jiwang  ckiet ea< b.t.w..Mira  penah cdeh psal jam tu…
Byg kn brg yg korg syg tibe2 ilang dri pndgn mata… korg cqi bagai na mati tp… yg korg dpat juz pnat je… Ta jumpa pon bnda tu duk kt mna… Mcm tu larr Mira… Cuai sangat kn..? tp skrang dak dah… Mira lbeh careful coz Mira sgt syg bnda tu..Huhu… Da bez is bnda tu plak pmbriaan org yg kite syg…
Now org tu da pegi jauh da… Dy da smbung kt ‘u’… Tp ktorg stil cntct each other coz dea penah kte kt Mira… “Biarkn jasad jauh di mata.. Nmun fkiran ttap bstu di alam mmpi walaupun kdg2 ta psti… Apa yg pntg ialah ingtan di hati sntiasa dekat dan sntiasa mndkatkn..” tgoklarr…  mndalam sguh kta2 yg dea kasi kt Mira… kdg2 Mira da jgk tpkir yg dea ni anggap Mira as a fren or special gfren dea…
Umm.. Ta kesah larr dea na anggap pa pon kt Mira… asal kn dea bhgia.. Mira pon bhgia..hehe.. =) =)  Mira syg jam Mira…. Da bez…!~~~~~ …  ^^>smiley Sarah<…

Luv ya…
Mira

Jum Like banyak 2 . . hehe ^^

No comments: